Fastbraces®

Zijn Fastbraces geschikt voor u?

Hoe Fastbraces werkt
Fastbraces® Technology zorgt voor beweging van de tanden vanaf het begin van de behandeling door hen te torderen vanaf de eerste afspraak. Patiënten kunnen de resultaten eerder krijgen met minder gevoeligheid, in ongeveer een jaar en in sommige gevallen, slechts een paar maanden. Het is ontwikkeld en getest in de afgelopen 20 jaar en is nu beschikbaar in landen over de hele wereld. Fastbraces® Technology is snel, veilig, eenvoudig en een betaalbaar. Met de gepatenteerde driehoekige ontwerp van de beugels, geavanceerde technieken en een speciale geactiveerde draad, wordt deze nieuwe technologie een revolutie op het gebied van orthodontie.

Rechtere tanden in minder dan een jaar
De Fastbraces® Technology brackets hebben een verhoogde slot en een unieke elleboog design. Behandelingen worden in ongeveer een jaar afgerond, soms 3 maanden in bepaalde gevallen.

Fastbraces zijn snel, veilig en betaalbaar
Twintig jaar ervaring, duizende behandelde patiënten en universitair onderzoek hebben aangetoond dat Fastbraces® niet alleen veilig zijn, maar bieden ook vele extra voordelen. Patiënten ervaren vaak minder ongemak dan met traditionele beugels. Bovendien, het feit dat de beugels voor minder tijd gebruikt wordt is er mogelijk minder kans op cariës door onjuiste mondhygiëne. Minder tandartsbezoeken betekent minder geld, minder gas gebruikt om  naar de praktijk van de tandarts te komen, en minder tijd van school of van het werk. Een ander opmerkelijk voordeel is de vermindering van de retainer gebruik. Wanneer de beugel los komt moet men de retainers slechts 15 minuten per dag dragen in de douche, slim omschreven als Fastbraces® “Tooth Shampoo”.

Maak een afspraak