Veneers

Gecertificeerde Lumineers Provider

Lumineers is een ultra-dunne, ultra-sterk porseleinvernisje die gemakkelijk over bestaande tanden glijdt. Het beste deel is dat Lumineers niet shots of boren nodig en het proces is pijnloos. Om te achterhalen of Lumineers de juiste keuze is voor u.


Over Lumineers: Ultra-Thin Veneers

Lumineers zijn ontworpen om een mooie resultaat te behalen met een eenvoudige, pijnloze proces.

Met onze eigen technologie en meer dan 30 jaar ervaring, kunt u de glimlach van je dromen in minder tijd en met veel meer comfort dan je ooit gedacht krijgen. Lumineers zijn digitaal ontworpen: ultra-dun (ongeveer zo dun als een contactlens), zodat ze naadloos over uw tanden worden aangebracht om een natuurlijke glimlach te leveren. Dat is de reden waarom Lumineers de #1-patiënt gevraagd fineer systeem in de wereld is.

Niet alle veneers zijn hetzelfde gemaakt.

Traditionele veneers zijn over het algemeen dikker, en vereist dus meer agressieve en onomkeerbare verwijdering van gezond tandweefsel. De uitgebreide voorbereiding techniek vereist vaak schoten en anesthesie om de gevoeligheid en pijn te minimaliseren, en meestal gaat om de plaatsing van acryl uitzendkrachten voor meer dan twee weken tussen de bezoeken. De minimaal invasieve Lumineers techniek elimineert meestal de noodzaak van shots of uitzendkrachten, dus terwijl u wacht op uw maat gemaakte Lumineers, je ziet er geweldig uit en voel je geweldig. Dr. Todea is opgeleid om de ondertekening voordelen van Lumineers te leveren.


Op uw 1e Lumineers Bezoek

Na uw eerste consultatie zal Dr. Todea een indruk van uw bovenste en onderste tanden nemen. Dan zal de mal naar een erkende Lumineers Labratory worden gestuurd, samen met foto's en andere gegevens die het beste geval is voor u te waarborgen.


Op uw 2e Lumineers Bezoek

Op uw volgende bezoek, meestal een paar weken later, zal Dr. Todea uw Lumineers plaatsen. Voordat Lumineers op de plaats zijn gebonden, is het belangrijk om ze te proberen voor goede pasvorm. Tanden dan matig geëtst ter voorbereiding voor plaatsing en vervolgens één voor één verbonden. Uw tandarts zal dan je beet controleren om ervoor te zorgen dat uw contacten in balans zijn om te voorkomen dat de chippen uw Lumineers in de loop van het dagelijks functioneren.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg