Kronen en bruggen

Kronen

Onze tanden beginnen te verzwakken en meer vatbaar te worden voor problemen zoals bederf, scheuren, verkleuring en anderen. Als je voelt dat je glimlach niet meer is wat het ooit was, kunnen kronen u helpen om uw glimlach te herstellen. Als uw tandarts merkt dat een tand is vervallen of verzwakt / gebarsten lijkt, kan het nodig zijn dat een kroon ervoor kan zorgen dat er geen extra problemen met de tand komen. In dit soort gevallen zal een vulling of bonding niet voldoende zijn. Denk je dat je een kroon nodig kan zijn? Maak een afspraak of Neem contact met ons op en laten we het proces beginnen.

Soorten Kronen

Kronen kunnen worden gemaakt van porselein, porselein op metaal, of een volledige gouden kroon. Het handhaven van een natuurlijke look en het gevoel van een porseleinen afgewerkt kroon is het beste. De kleuren worden op elkaar afgestemd van uw andere tanden. Dit zal toelaten om zich erin te mengen en net als een van uw natuurlijke tanden te lijken.

Het proces van Kronen maken

Het proces van het maken van een kroon duurt 2-3 bezoeken aan de tandarts. Op het eerste bezoek wordt de tand omgevormd zodat de kroon overheen geplaatst kan worden. U krijgt een plaatselijke verdoving voor dit deel van de procedure, zodat u geen hinder ondervind. Zodra de tand is omgevormd, wordt een mal gemaakt van de tand en de omliegende tanden. Deze afdruk komt bij een tandtechnisch laboratorium, zodat uw nieuwe kroon gemaakt kan worden, zodat het past in de plek gemaakt voor het en ziet er hetzelfde uit ten opzichte van de omliggende tanden. Voor het verlaten van de praktijk, zal de tandarts u voorzien van een tijdelijke kroon totdat uw permanente kroon is klaar.

Hoe lang duurt het? En hoe lang zullen ze duren?

De kroon duurt ongeveer 2-3 weken om te worden teruggestuurd naar uw tandarts. Op dit moment moet u een andere afspraak maken om de permanente kroon te hebben. Je zult weer een plaatselijke verdoving krijgen om het gebied te verdoven. De tand zal worden geplaatst met behulp van een cement om ervoor te zorgen dat de tand op zijn plaats wordt gezet. Wanneer je in de spiegel kijkt, zal je je oude glimlach terug kunnen zien. Kronen zijn duurzaam en meestal zal het ongeveer 10-15 jaar duren. Je moet de zorg voor het als je zou een van uw andere tanden met regelmatig poetsen en flossen. Bel ons vandaag nog als u meer wilt weten over hoe kronen kunnen helpen herstellen van uw glimlach.


Bruggen

Dentale bruggen zijn een geweldige manier om ontbrekende tanden te vervangen. Uw bestaande tanden worden gebruikt om letterlijk een brug naar het gebied waar uw tand ontbreekt steken te creëren. Bruggen worden gemaakt van goud, metaal, legeringen of porselein zodat ze sterk en duurzaam. Klaar om een afspraak te maken ?

Dentale Bruggen Proces

Het proces van het creëren van een brug begint met het creëren van steunpunten uit uw bestaande tanden waar de brug zal worden gehecht. De bestaande tanden worden opnieuw vormgegeven om een basis voor de brug te verschaffen. Nadat de aanslagen zijn gemaakt, wordt een mal gemaakt van het gebied en naar een tandtechnisch laboratorium gestuurd. Het laboratorium kan de matrijs om een brug die goed past en gevoel dichtbij je natuurlijke tanden mogelijk te maken. De brug bestaat uit twee kronen aan beide uiteinden op de pijlers en een dummy, dat de nieuwe tand die uw ontbrekende tand zal 

Wij zullen u voorzien van een tijdelijke brug, terwijl we wachten op het laboratorium om uw vaste brug te maken. Dit zal ter bescherming van de pijlers zijn en de blootgestelde tandvlees gebieden en ziet er aantrekkelijker uit dan het hebben van een ontbrekende tand. Wanneer de permanente brug is gemaakt, heeft u een vervolg bezoek nodig om de brug te plaatsen. 

De brug kan even wennen, maar na een paar dagen moet het gevoel zijn dat je je eigen tanden weer terug hebt. Je moet zacht voedsel eten voor de eerste paar dagen na het plaatsen van uw brug. Na de eerste fase, zult u in staat zijn om eten wat je wilt met geen problemen.

Klaar om meer te lezen over bruggen?

Als je een tand mist moet je sterk overwegen om hem te vervangen. Naast het esthetische nadeel van het missen van een tand, kan dit ook leiden tot structurele veranderingen in de mond en kaak, en maakt het moeilijk om te eten of goed te spreken. Opzetten van een afspraak vandaag om uw glimlach te herstellen.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg